Δημήτρης Παπανώτας: Η απάντησή του στον αέρα της Γερμανού για Καινούργιου και Μουτσινά

Δημήτρης Παπανώτας

Δείτε όλα όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Στον αέρα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” βγήκε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε στην Ναταλία Γερμανού για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά.

«Είχα ανταλλαγή μηνυμάτων με την Κατερίνα, μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Όπως είδες, είπε τη λέξη bullying. Και ίσως δεν κατάλαβε τον παραλληλισμό που έκανα. Της εξήγησα βέβαια και νομίζω ότι οι εξηγήσεις μου έγιναν αντιληπτές και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ την αγαπάω, είναι όμορφη κι έχει πάρα πολλά για να στεναχωριέται για ένα ρ. Είναι πανέμορφη, έχει βρει την ευτυχία…

Νομίζω ότι είναι κακό να δίνουμε στα παιδιά το μήνυμα ότι ένα τέτοιο πρόβλημα, που εγώ το βρίσκω χαριτωμένο και όχι πρόβλημα, και είναι υποχρέωσή μας να του εξηγήσουμε ότι δεν είναι αυτά προβλήματα όταν υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα στη ζωή των ανθρώπων. Υπάρχει μεγάλη αγάπη και θαυμασμός προς την Κατερίνα», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Κατερίνα Καινούργιου.

Για τον Νίκο Μουτσινά, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Είχες πει ότι αποκλείεται ο Μουτσινάς την πρώτη χρονιά που ήταν στην τηλεόραση να ζήτησε δική του κάμερα γιατί θα έτρωγε… ξύλο. Ήμουν μπροστά, οπότε είναι το πιο ισχυρό επιχείρημα. Συνέβη! Είναι μεγάλη ιστορία και την ξέρω λίγο καλύτερα».