Δημήτρης Παπανώτας για Σπύρο Μαρτίκα: «Το μονόπρακτο ήταν άθλιο, δήθεν έκλαιγε»

Δημήτρης Παπανώτας

"Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μονόπρακτο εκεί κάπως δεν μας άρεσε" σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το δικό του καυστικό σχόλιο προς τον Σπύρο Μαρτίκα έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με αφορμή το συναισθηματικό ξέσπασμα του παίκτη των Διασήμων στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor λόγω της αποχώρησης της συντρόφου του, Βρισηίδας Ανδριώτου, έκανε λόγο για «άθλιο μονόπρακτο».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτόν που έκανε το μοντάζ, διότι εκεί που δήθεν έκλαιγε, το κορμάκι σου Βρισηίδα μου, και τον δείχνει πλάνο… αν δείτε πώς έδεσε το πλάνο… το μονόπρακτο ήταν άθλιο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας, ξεσπώντας σε γέλια.

«Αλλά χωρίς δάκρυ. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το μονόπρακτο εκεί κάπως δεν μας άρεσε» σχολίασε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς μιλήσαμε με τον μπαμπά της Βρισηίδας και είπε ότι όταν αυτή επιστρέψει, θα αποκαλύψει μόνη της το τι συμβαίνει. Ας ευχηθούμε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό» τόνισε στη συνέχεια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον Δημήτρη Παπανώτα να προσθέτει: «Του είπε η κοπέλα: σε περιμένω γρήγορα, δεν μπορώ χωρίς εσένα. Αυτός δεν φεύγει από ‘κει».