Δημήτρης Παπανώτας για Μπέττυ Μαγγίρα: «Την πήρα τηλέφωνο, αλλά συγγνώμη δεν άκουσα»

Δημήτρης Παπανώτας

«Δεν με ενοχλεί κάποιος να έχει αρνητική άποψη για τις δικές μου απόψεις, αλλά δεν μπορώ τους χαρακτηρισμούς», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο παρουσιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι η πέτρα του σκανδάλου. Είπαν στο Breakfast@star ότι δεν έχω χιούμορ. Τα κανάλια με προσλαμβάνουν για το χιούμορ μου και τις γνώσεις μου. Δεν με ενοχλεί κάποιος να έχει αρνητική άποψη για τις δικές μου απόψεις, αλλά δεν μπορώ τους χαρακτηρισμούς.

Το χειρότερο είναι ότι μετά το σχολιασμό, πήραν από ένα πάκο χαρτιά ο καθένας και λένε “ο Παπανώτας είπε ότι πρέπει να έχεις πολλά πτυχία για να είσαι παρουσιαστής”, που το θεωρώ ηλιθιο σαν άποψη, άρα με έλεγαν ηλίθιο», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε επίσης: «Πήρα την Μπέττυ τηλέφωνο και πολύ ευγενικά της είπα ότι εγώ δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Συγγνώμη δεν άκουσα. Αντιθέτως μου είπε ότι “εμείς κάνουμε σκετς”. Κάνεις σκετς, αλλά βάζεις στο στόμα μου κάτι που δεν έχω πει ποτέ. Το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν; Έκαναν ξανά το ίδιο σκετς, πάλι με τα πτυχία».