Δημήτρης Παπανώτας για Ιωάννα Τούνη: «Είναι και θέμα IQ του κοινού»

Παπανώτας

"Εσύ πιστεύεις ότι το κοινό το δικό μου και το κοινό της Ιωάννας έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα; Το ίδιο IQ;"

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Τούνη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχολίασαν ο Δημήτρης Παπανώτας και η παρέα του Happy Day. Η γνωστή influencer μίλησε στο The 2Night Show τα μεσάνυχτα της Δευτέρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη δουλειά της.

«Για μένα η μεγαλύτερη θυσία δεν είναι ότι πρέπει να βρεις το κέφι κάθε μέρα να ανεβάσεις κάτι αλλά ότι έχεις εκπαιδεύσει τον κόσμο στο ότι ξέρει την κάθε στιγμή τι κάνεις. Δεν υπάρχουν κάποιες στιγμές της καθημερινότητας που θέλεις να τις φυλάξεις σε ένα κουτάκι;», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αλλά… θυσιάζεται, σου λέει: δεν πειράζει. Δεν το καταλαβαίνω όλο αυτό… ότι νιώθει την υποχρέωση να είναι κάθε μέρα στο Instagram και ότι, αν δεν είναι μια μέρα, όλες αυτές που την ακολουθούν θα πουν: τι έπαθε η Ιωάννα; Πρόσεχε τι είπε: ότι αυτές θα νομίζουν ότι αυτή περνάει καλά και τις έχει γράψει. Αυτό σημαίνει ότι είναι και θέμα IQ του κοινού που σε ακολουθεί», τόνισε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Κι εμένα με ακολουθούν 80.000 άνθρωποι αλλά δεν φέρονται έτσι. Αντιθέτως, είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι, συζητάμε πολιτικά και τα λοιπά. Τώρα αν ο λόγος που ακολουθούν την Ιωάννα Τούνη είναι το μοντελάκι και μια μέρα λες: ε όχι ρε φίλε, δεν ανέβασε μοντελάκι, τι θα φορέσω εγώ; Τότε… την ψάχνεις», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο δημοσιογράφος του Alpha.

«Εσύ πιστεύεις ότι το κοινό το δικό μου και το κοινό της Ιωάννας έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα; Το ίδιο IQ;», υπογράμμισε ο Δημήτρης Παπανώτας, κλείνοντας την τοποθέτησή του για την Ιωάννα Τούνη.