Δημήτρης Παπανώτας για Ηλιάνα: «Οι επιλογές που έκαναν για εκείνη κάποιοι άλλοι ήταν συνήθως αποτυχημένες»

Δημήτρης Παπανώτας

«Επιτέλους, θα τη δούμε σε κάτι που της πηγαίνει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Shopping Star.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κοκολάκη μίλησε ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο Happy Day, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Φαίη Σκορδά και τη Μαρία Φραγκάκη.

«Βλέπω συναδέλφους που λένε πως ο κύκλος τους έκλεισε. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάω όμορφα με μία παρέα που ξέρω. Είναι ευχάριστο ότι η τηλεοπτική σεζόν έχει πολλά προϊόντα. Εύχομαι όλοι να πάνε καλά. Η τηλεοπτική πίτα έχει μοιραστεί και οι άνθρωποι της τηλεόρασης δεν αναζητούν πια τα 30αρια και 40ρια, αλλά το 12, 13 και 15%», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας είπε στη συνέχεια: «Το 90% όσων έχουν γραφτεί για εμένα είναι άσχετα, δεν ασχολούμαι. Οποίος παρεξηγηθεί με όσα λέω, ας παρεξηγηθεί. Αν κάποιος έχει θέμα με όσα λέω ας με πάρει τηλέφωνο να του εξηγήσω. Αν θέλει να καταλάβει έχει καλώς, διαφορετικά δεν με νοιάζει».

Αναφορικά με την Μαρία Φραγκάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε: «Είπα ότι καλό είναι στους συνεργάτες μας, εφόσον πρόκειται να αλλάξουμε στέγη, να τους έχουμε ενημερώσει, αυτό είπα. Δεν είναι δεοντολογικό;».

Για τη Φαίη Σκορδά, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε: «Κακώς αλλάζει ώρα, της εύχομαι καλή επιτυχία, την αγαπώ και μου αρέσει.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Επιτέλους, θα τη δούμε σε κάτι που της πηγαίνει. Οι επιλογές που έκαναν για εκείνη κάποιοι άλλοι ήταν συνήθως αποτυχημένες επιλογές. Είναι πολύ καλή ιδέα το Shopping Star. Το είχα πει και στον αέρα, ίσως από εμένα το άκουσαν στο Star».