Δημήτρης Παπανώτας για Ηλία Βρεττό: «Δεν είναι πάνω του, βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν»

Δημήτρης Παπανώτας

"Θέλω να ενημερώσω τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ότι υπάρχουν εκπομπές που είναι πάνω στον παρουσιαστή, όπως της Ελένης η εκπομπή ήταν πάντα επάνω της και υπάρχουν concept που αναλαμβάνεις να τα παρουσιάσεις και δεν είναι επάνω σου" ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Ηλίας Βρεττός ότι το «Πιο Μεγάλη Παζάρι» είναι πάνω του σχολίασε με καυστικό τρόπο ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day.

«Θέλω να ενημερώσω τους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης ότι υπάρχουν εκπομπές που είναι πάνω στον παρουσιαστή, όπως της Ελένης η εκπομπή ήταν πάντα επάνω της και υπάρχουν concept που αναλαμβάνεις να τα παρουσιάσεις και δεν είναι επάνω σου, είναι το concept και έχουν βίβλο. Είναι ένα concept όπου είτε ήταν ο Βρεττός είτε ο Φραγκολιάς… Δεν το λες πάνω μου. Πάνω σου είναι θέλουμε την Μενεγάκη, την παίρνουμε στον σταθμό και φτιάχνουμε κάτι επάνω της.» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Αυτό είναι ένα concept που έψαχναν να βρούνε έναν και βρήκαν 50 και τελικά διάλεξαν έναν. Εξηγώ ότι δεν είναι πάνω του» κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.