Δημήτρης Παπανώτας για Χριστοπούλου: «Απαξιώνει τον εαυτό της, αυτή το ξεκίνησε»

Δημήτρης Παπανώτας

«Πραγματικά, είναι λίγο... να πας να κοιταχτείς», λέει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Έλενα Χριστοπούλου αντάλλαξαν νέες δηλώσεις για τη μεταξύ τους «σχέση». Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής απάντησε σήμερα στο Happy Day, με αφορμή τα όσα είπε η μάνατζερ στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.

«Δεν έχω μιλήσει με τον κύριο Παπανώτα. Τι κάθομαι και λέω, Παναγία μου; Δεν έχω κανένα θέμα με κανέναν κύριο και καμία κυρία, αρκεί να σέβεται αυτό που είμαι. Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα γύρω μας, για να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Μίλησε με απαξιωτικό τρόπο. Μάλλον τον εαυτό της απαξιώνει, γιατί αυτή το ξεκίνησε. Είναι αυτό το ότι το έκανα και μετά λέω “αχ θεέ μου, τι κάνω;”. Αυτή το ξεκίνησε με το ποστ στο Instagram».

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε επίσης: «Σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους. Πραγματικά, όταν μιλάς για σεβασμό και την ίδια στιγμή λες “αχ θεέ μου, τώρα γιατί; Για ποια πράγματα με βάζετε και μιλάω;”, πραγματικά είναι λίγο… να πας να κοιταχτείς. Όταν λες ότι θέλεις σεβασμό και την ίδια ώρα απαξιώνεις… Εσύ θες σεβασμό, εμείς δεν θέλουμε;

Επί της ουσίας, λίγο κορίτσια να το κοιτάξετε το θέμα του σεβασμού. Ο σεβασμός είναι από άνθρωπο προς άνθρωπο, προς όλους τους ανθρώπους γύρω μας».