Δημήτρης Παπανώτας: Δοκίμασε live το σπιτικό μπότοξ της Μαίρης Μηλιαρέση

Δημήτρης Παπανώτας

"Εμένα δεν είναι μόνο στο μέτωπο. Πρέπει να γεμίσω παντού τσιρότα, να μπαίνω όλος μέσα στο τσιρότο και να βγαίνω το πρωί φράπα!" απάντησε με χιούμορ ο Δημήτρης Παπανώτας.

Η Μαίρη Μηλιαρέση σε πρόσφατη συνέντευξή της μοιράστηκε τα δικά της μυστικά ομορφιάς και ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να τα δοκιμάσει, για να επιβεβαιώσει στην πράξη ότι έχουν… αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας αποκάλυψε πως χρησιμοποιεί σελοτέιπ για να αντιμετωπίσει τις ρυτίδες στο μεσόφρυδο, ενώ κολλάει και το μέτωπό της στο τζάμι.

«Θα σου δώσω αυτά τα γκάτζετ να τα δοκιμάσεις το βράδυ και να μου ‘ρθεις το πρωί φράπα» είπε χαριτολογώντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Παπανώτα και προσπάθησε να του κολλήσει κάποια κομμάτια σελοτέιπ στο μέτωπο.

«Εμένα δεν είναι μόνο στο μέτωπο. Αρχίζουν να πέφτουν από δω, από κει. Πρέπει να γεμίσω παντού τσιρότα, να μπαίνω όλος μέσα στο τσιρότο και να βγαίνω το πρωί φράπα!» απάντησε με χιούμορ ο δημοσιογράφος.

«Αυτό που έχω δει εγώ και λειτουργεί είναι αν βάλεις κάτι κρύο κάτω από το μάτι. Αν έχεις πρηξιματάκια και δεν έχεις κοιμηθεί κάνει δουλείτσα» σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Υπάρχει ειδική μάσκα. Ένα τζελ που το βάζεις στο ψυγείο και μετά το φοράς».