Δημήτρης Παπανώτας: «Δεν θα ήθελα να δω πουθενά την Μπέττυ Μαγγίρα, πέρασα πολύ δύσκολο χειμώνα μαζί της»

Δημήτρης Παπανώτας

"Μακάρι να έχει δουλειά, να πηγαίνει καλά και τα λοιπά. Ότι δεν θα μου λείψει, δεν θα μου λείψει προσωπικά" παραδέχεται ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία που τον συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο. Μεταξύ άλλων, δε, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα όσο και την πρόσφατη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Fipster.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ότι θα κάτσω εγώ να δω τη συνέντευξη στον Fipster; Σε ποιο κανάλι; Στο Youtube έχει 9.852 κανάλια μόνο στην Ελλάδα και κάποια εκατομμύρια στον κόσμο. Πιστεύεις ότι έχω τον χρόνο να κάτσω να ασχοληθώ; Έχω τηλεόραση, ραδιόφωνο και να γράψω σε σάιτ και θα κάτσω να ασχοληθώ με το τι κάνει ο Fipster στο Youtube; Απορώ με την πολιτική! Πρόκειται περί έκπτωσης, είναι δηλαδή εκπτώσεις αυτό που κάνουν σήμερα οι πολιτικοί».

«Ακούγεται ότι η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να μη συνεχίσει του χρόνου στον ΑΝΤ1 παρόλο που έχει δύο χρόνια συμβόλαιο» ανέφερε, εν συνεχεία, ρεπόρτερ για να αναφωνήσει αμέσως, με χαμόγελο, ο Δημήτρης Παπανώτας: «Έλα! Δεν το πιστεύω, αλήθεια τώρα; Βάζουν τα χέρια τους και βγάζουν τα μάτια τους σε αυτό το κανάλι;».

«Που αλλού θα θέλατε να την δείτε, αν όχι στον ΑΝΤ1;» ρώτησε τότε άλλη ρεπόρτερ για να απαντήσει ο Δημήτρης Παπανώτας ως εξής. «Πουθενά! Όχι, πλάκα κάνω. Μακάρι η κοπέλα να έχει δουλειά, να πηγαίνει καλά και τα λοιπά. Ότι δεν θα μου λείψει, δεν θα μου λείψει προσωπικά γιατί πραγματικά πέρασα πολύ δύσκολο χειμώνα με την κυρία Μαγγίρα. Αλλά γενικότερα της εύχομαι κάθε επιτυχία».