Δημήτρης Παπανώτας: «Αν ρωτήσουν τον Γκουντάρα ποια είναι η καλύτερη παρουσιάστρια, οφείλει να πει η Καινούργιου»;

Δημήτρης Παπανώτας

"Πες το μου κι αυτό"! - Χαμός στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ!

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στον Αρτ και του τόνισε ότι έχει παρουσιάστρια πρότυπο την Κατερίνα Καινούργιου. Αυτή η δήλωση έγινε αφορμή για να ξεκινήσει μια μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν!

«Θεωρώ ότι αυτό που κάνω δίπλα στην Κατερίνα Καινούργιου με βοηθάει, μου αρέσει και δεν είμαι 100% σε αυτό γιατί έχω και την καριέρα μου στο μόντελινγκ. Στον ρόλο που έχω στο πάνελ νομίζω ότι κάνω. Δεν νομίζω ότι κάποια από τις μεγάλες παρουσιάστριες γεννήθηκε παρουσιάστρια. Πρότυπο έχω την Κατερίνα Καινούργιου», είπε η Μέγκι Ντρίο.

«Θα προσβληθεί η Καινούργιου αν πει η κοπέλα ότι θέλω να μοιάσω με τη Μενεγάκη; Δηλαδή, αν ρωτήσουν τον Γρηγόρη Γκουντάρα ποια είναι η καλύτερη παρουσιάστρια, οφείλει να πει η Καινούργιου; Πες το μου κι αυτό!», αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε άλλη άποψη και η κουβέντα άναψε για τα καλά…

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε στο τέλος της κουβέντας: «Ένα κορίτσι που ψάχνεται, αν της δινόταν η ευκαιρία να παίξει ένα ρολάκι ή να πάει πάνελ στην Καινούργιου, θα επέλεγε να πάει πάνελ στην Καινούργιου».