Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Την πατήσαμε» – Ελένη Μενεγάκη: «Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου;»

Ελένη Μενεγάκη

«Εγώ τόσο καιρό μόνος μου τσακώνομαι ρε παιδιά. Έχω καιρό να τσακωθώ με κάποιον άλλον»,

Ακόμα έναν ιδιαίτερο διάλογο είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής. Με αφορμή το μότο της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Αξίζω, αξίζω, αξίζω», η παρουσιάστρια ρώτησε τους συνεργάτες της για το ποιο είναι το δικό τους σύνθημα και αν κάτι τους έρχεται στο μυαλό που θα ήθελαν να το περάσουν και στους άλλους.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε δίχως δεύτερη σκέψη: «Την πατήσαμε! Την πατήσαμε, την πατήσαμε, την πατήσαμε… Προχωράμε όμως».

«Έχεις κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σου; Γιατί έχει αξία να το πεις», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη κι εκείνος απάντησε: «Όχι, το “προχωράμε”. Και στους καυγάδες, εκεί που είναι η ένταση και είναι να υπάρξει η σύγκρουση, αν πεις “προχωράμε” ή θα γελάσει κάποιος, ή σταματάνε και οι δύο και προχωράνε».

«Το θέμα είναι να μην προχωράει μόνο ο ένας, Ελένη», σχολίασε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Εγώ τόσο καιρό μόνος μου τσακώνομαι ρε παιδιά. Έχω καιρό να τσακωθώ με κάποιον άλλον», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε στη συνέχεια όλο νόημα: «Αυτά τα πρόχειρα διαγωνίσματα που μας κάνεις στην έναρξη της εκπομπή, πώς σου έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό»;