Δημήτρης Ουγγαρέζος: Θα πάει ο Γιώργος Λιάγκας στο Ougachallenge;

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής για Σεφερλή και Κωστόπουλο;

Καλεσμένος του Θανάση Πάτρα στην εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που μίλησε μεταξύ άλλων για τους Γιώργο Λιάγκα, Πέτρο Κωστόπουλο και Μάρκο Σεφερλή.

«Από τον Γιώργο και τη Φαίη δεν έχω κανένα παράπονο. Το κέρδισα όμως. Είναι άνθρωποι οι οποίοι είναι μεγαλωμένοι τηλεοπτικά σε ανταγωνιστικά περιβάλλοντα και ξέρουν ότι ο καθένας πρέπει να κινείται σε συγκεκριμένο χώρο που θα του δώσεις γιατί θα σε φάει φαλάγγι. Κι εγώ ειδικά που ήμουν και λίγο πληθωρικός. Ο Γιώργος και η Φαίη από την πρώτη στιγμή μου έδωσαν χώρο, είναι αλήθεια αυτό. Ο Μάρκος χρησιμοποιεί τις ικανότητές μου και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Και στον Πέτρο, απλά εγώ ήμουν ο παλιός και περισσότερο εγώ βοηθούσα τον Πέτρο. Να δει τη φάση, πως είναι στην πραγματικότητα, να καταλάβει πως κινούνται τα πράγματα.

Ο Γιώργος και η Φαίη είχαν ένα μεγάλο πόλεμο για το αν θα τα καταφέρουν. Ήταν δύο άνθρωποι που προέρχονταν από το Star και το Alter, πως θα δέσουν με το MEGA, ήταν αυτά τα ερωτήματα, αλλά διέψευσαν κατηγορηματικά και τους πιο απαισιόδοξους. Ο Πέτρος μετά πήγαινε να γεμίσει ένα κενό που είχε κάνει 40άρια, 45άρια, μια επιτυχημένη εκπομπή που πήγαινε απέναντι. Και ο Μάρκος πήγε να σώσει μια κατάσταση και να αποδείξει ότι ένας κωμικός ηθοποιός, αγαπητός στον κόσμο, μπορεί να κάνει πρωινό.

Ο Γιώργος είναι ευφυέστατος και τρομερά προσαρμοστικός. Το κακό του Γιώργου είναι ότι γουστάρει πολύ τη δουλειά και κάνει πρωταθλητισμό. Αν υπήρχε δευτερόλεπτο στα νούμερα, θα το κοίταζε. Αν υπήρχε δέκατο του δευτερολέπτου, θα το κοίταζε. Ο Πέτρος είναι σαν μικρό παιδί με τα καλά του και τα κακά του. Είναι άνθρωπος που παθιάζεται, είναι αυτοδημιούργητος άλλωστε. Αυτό είναι το καλό. Το κακό είναι ότι άμα ξενερώσει, παίζει και να φύγει. Θέλει έναν συγκεκριμένο χειρισμό ο Πέτρος. Ο Μάρκος, το ατού του είναι η αγάπη του κόσμου. Το κακό είναι ότι επειδή είναι άμαθος, τον παίρνει από κάτω».

Όσον αφορά το αν θα πάει ο Γιώργος Λιάγκας στο challenge, είπε: «Θα δείτε. Η αλήθεια είναι δεν γίνεται να έρθει γιατί παίζει απέναντι».