Δημήτρης Ουγγαρέζος σε Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλο: «Είχαμε απομακρυνθεί, δεν ήθελα να έρθω σε σας για συνέντευξη»

Ζαμπέτογλου Ουγγαρέζος

"Δούλευα για χρόνια στο PR μεγάλων εταιρειών και, επειδή δεν τα κατάφερνα τέλεια σε όλα, πήγαινα στην τουαλέτα και έκλαιγα".

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (29/1) ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο παρουσιαστής του MEGA μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο σε μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αναφερόμενος στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

«Κάποια στιγμή κι εμείς είχαμε απομακρυνθεί, δεν μπορούσα να έρθω για συνέντευξη. Είπαμε «θα μιλήσουμε και μετά με χαρά θα έρθω», όπως και έγινε. Δεν λύνω τις διαφορές μου στον αέρα. Δεν φιλιέμαι και αγκαλιάζομαι και βγάζω φωτογραφίες ενώ έχω θέμα μαζί σου. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Εγώ που σε ξέρω ήξερα έναν άλλο Δημήτρη παλιότερα, κάπου εκεί στις αρχές του 2010. Ήσουν πιο συγκαταβατικός, λιγότερο θαρραλέος και ξαφνικά κάτι γίνεται στη ζωή σου και βλέπω έναν άλλο Δημήτρη», σχολίασε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την πλευρά του.

«Τον τελευταίο χρόνο ασχολήθηκα λίγο περισσότερο με το σώμα και την υγεία μου, έκανα λιποαναρρόφηση και έχασα 17 κιλά. Είχα μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα μου, δεν κοιταζόμουν στον καθρέφτη», εξομολογείται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δούλευα για χρόνια στο PR μεγάλων εταιρειών και, επειδή δεν τα κατάφερνα τέλεια σε όλα, πήγαινα στην τουαλέτα και έκλαιγα. Κάποια στιγμή λίγο από τη στεναχώρια, λίγο από την κούραση τράκαρα.

Ήταν το 2007, είχα πέσει σε μία κολόνα και ήμουν στο νοσοκομείο για 2 εβδομάδες. Δεν μου έστειλε κανείς από τη δουλειά ούτε ένα λουλούδι», περιγράφει ο παρουσιαστής του MEGA, ενώ διηγείται το πώς έφτασε στο σημείο να δεχτεί πρόταση για δουλειά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Φοβάμαι να μείνω μόνος μου, φρικάρω. Οι σκέψεις μου με υπερκαλύπτουν, με κυριεύουν. Σκέφτομαι ακόμα και όταν κοιμάμαι. Αρχίζω και ανακαλύπτω ελαττώματα στον εαυτό μου. Στη δουλειά όμως νιώθω καλά, εκεί λειτουργούν όλα εντάξει», εξομολογείται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.