Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη;»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Πήγε καλά σε νούμερα, πέρασε και την Καινούργιου», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε τι είχε γίνει με το late night του Γιώργου Λιάγκα και την κόντρα που υπήρχε τότε με τον Αντώνη Κανάκη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μάλιστα, έκανε κι ένα σχόλιο για τον Γιώργο Λιάγκα, που είχε βγάλει τον Αχιλλέα Μπέο, με τον τελευταία να βρίζει τότε στον αέρα τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.

«Ποιος έβγαζε τον Αχιλλέα Μπέο να βρίζει τον Αλκίνοο Ιωαννίδη; Πήγε καλά και σε νούμερα, περνούσε το Πρωινό την Καινούργιου. Κανείς δεν θέλει το καλό των τηλεθεατών, όλοι θέλουν νούμερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Ήταν ο Γρηγόρης, ο Γιώργος και ο Κανάκης. Υπήρχε αυτή η κόντρα, του ότι βγάζουμε ή δεν βγάζουμε ανθρώπους οι οποίοι ξέρουμε ότι έχουν λόγο από διχαστικό έως και κακοποιητικό. Από τον Νότη Σφακιανάκη και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μέχρι τη Χρυσή Αυγή κλπ.

Ο Λιάγκας και ο Αρναούτογλου, παρόλο που διαφωνούν για τον τρόπο που κάνουν αυτή τη δουλειά, υποστηρίζουν πως πρέπει να τους βγάζεις αυτούς τους ανθρώπους, για διαφορετικούς λόγους. Ο Γρηγόρης γιατί σου λέει ότι πρέπει να ξέρει ο άλλος τι ακούει και ο Λιάγκας γιατί σου λέει ότι αυτοί κάνουν νούμερα. Από την άλλη, ο Κανάκης έλεγε ότι δεν πρέπει να βγαίνουν αυτοί».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και ο Κανάκης τα έβαλε με τον σταθμό τον ίδιο,  στον οποίο ήταν στέλεχος, που επιτρέπει εκπομπές όπως του Γιώργου. Αυτή ήταν η βάση της διαφωνίας. Ο Αντώνης έκανε διαρκώς παράπονα για την εκπομπή μας. Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν σχολιάσαμε μια φωτογραφία του Αντώνη Κανάκη, όταν είχε βάλει μαλλιά. Το παίξαμε ως viral, όχι για να χλευάσουμε και είχε σπαστεί αυτός. Δεν ξέρω αν ο Αντώνης ήθελε να κοπούμε, αλλά πήρε το διευθυντή και του είπε να μας βάλει χέρι».