Δημήτρης Ουγγαρέζος: Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA – «Τα εν οίκω μη εν δήμω»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη".

Την πρώτη του τοποθέτηση για την αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο MyRadio το πρωινό της Πέμπτης (18/4) κλήθηκε να σχολιάσει την τηλεοπτική είδηση που «έσκασε» στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια το απόγευμα της Τετάρτης.

«Μου ζητάτε να τοποθετηθώ για ένα ρεπορτάζ. Εγώ δεν αμφισβητώ προς Θεού τους συναδέλφους. Όμως πρέπει να καταλάβετε και την δική μου τη θέση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να σχολιάσω οτιδήποτε έχει να κάνει με κάτι που φέρεται να είναι μία διεργασία εσωτερική και μια συνάντηση εσωτερική», επισημαίνει ο ραδιοφωνικός παραγωγός για την Ελένη Μενεγάκη.

«Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια ένα ρεπορτάζ. Θα σχολιάσω δημόσια μία δημόσια τοποθέτηση. Αν το κανάλι πει κάτι δημόσια ή αν η Ελένη πει κάτι δημόσια και εγώ δημόσια θα σας πω τη γνώμη μου. Τώρα, να σχολιάσω ένα ρεπορτάζ που αφορά μία εσωτερική συνάντηση και μία εσωτερική διεργασία, δεν πρόκειται να το κάνω. Τα εν οίκω μη εν δήμω», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Συν τοις άλλοις, να ξέρετε ότι συνεχίζουμε, μια χαρά και σήμερα σας περιμένουμε στην “Ελένη”, γιατί σεβόμαστε κάθε λεπτό και κάθε δευτερόλεπτο όπως πάντα, με οδηγό και με καπετάνιο την Ελένη Μενεγάκη», κατέληξε στο σχόλιό του μέσα από το MyRadio ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.