Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Λόγω συνεργασίας με τη Φαίη, νιώθω άβολα να μιλάω κάθε μέρα με τον Γιώργο»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Στην εκπομπή δεν θέλω να γίνω ο δίαυλος που θα μαθαίνει ο Γιώργος τι γίνεται σε..."

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για πολλά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2Night Show. Όταν η κουβέντα έφτασε στον Γιώργο Λιάγκα, ο Δημήτρης εξομολογήθηκε για τη σ΄χεση που έχουν σήμερα και πως ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες καθώς συνεργάζεται με τη Φαίη Σκορδά.

«Τον Γιώργο τον έχω στην καρδιά μου, είναι ένας από τους ανθρώπους που έχω κάνει φίλους στον χώρο, με τα καλά του και τα κακά του. Τώρα όμως, λόγω συνεργασίας με τη Φαίη, νιώθω λίγο άβολα -δεν το ξέρει, το λέω τώρα στον αέρα- να μιλάμε κάθε μέρα. Λέμε τα νέα μας, θα πρέπει να πω κάτι για το Πρωινό, είναι μια άλλη εκπομπή, νιώθω λίγο περίεργα.

Όταν χώρισε το ζευγάρι έκανα παρέα με τον Γιώργο, δεν μπορείς να βγαίνεις και με τους δύο.  Στην εκπομπή δεν θέλω να γίνω ο δίαυλος που θα μαθαίνει ο Γιώργος τι γίνεται σε μια άλλη εκπομπή. Είναι επαγγελματική ηθική. Εκτιμώ πολύ τον Γιώργο, θεωρώ ότι είναι πολύ ευαίσθητος και όλο αυτό που βγάζει είναι μόνο τηλεοπτικό. Διαπροσωπικά βγάζει ένα άλλο προφίλ», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Θα απαντήσω στον Γιώργο Καπουτζίδη για πρώτη και τελευταία φορά»