Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ήταν γεγονός από την πλευρά του καναλιού ότι καλό ήταν να μη συνεχίσω στο πρωινό με…»

Τι απάντησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Για τη φετινή συνεργασία στο MEGA και το συμβόλαιο του στο σταθμό μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου. Μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής κλήθηκε να απαντήσει και αν του έγινε πρόταση από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και γιατί την απέρριψε…

«Δουλειά είναι, θα βρεις πάντα τα καλά και στην τελική αν φορτίζεσαι τόσο πολύ θα πας να κάνεις κάτι άλλο μετά την δουλειά που θα σε αποφορτίσει. Αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι κρυφό. Δεν φοβόμουν τι θα πουν. Οι περισσότερες πιθανότητες θα ήταν να με «πηγαίνουν», γενικά είμαι πολύ πρόσχαρος άνθρωπος, αλλά ήταν γεγονός πια και από την πλευρά του καναλιού και μετά συμφώνησα κι εγώ, στην αρχή δε μου άρεσε. Ότι καλό ήταν να μην συνεχίσω στο πρωινό με τον ρόλο που ήμουν. Ή λοιπόν κάτι διαφορετικό ή τίποτα! Το είπαν και επίσημα το κανάλι ότι δεν είχαν κάτι να με κάνουν.

«Εκεί δεν πήγες στη Σπυροπούλου;» ρώτησε η Μαρία Μπακοδήμου βάζοντας δύσκολα στον παρουσιαστή ο οποίος απάντησε «Δεν έχω πει ποτέ για προτάσεις. Δεν είναι ωραίο να το λέμε αυτό. Επέλεξα να τηρήσω το συμβόλαιο μου. Και λέω μέσα από το τι μου δίνουν… μία ενότητα στο πρωινό; Μία ενότητα στο πρωινό. Θα αποδείξω ότι έκανε λάθος. Είναι λίγο σα να τα έχεις με μια κοπέλα που δε σε θέλει και πολύ και θες να της αποδείξεις πρώτα από όλα ότι σε θέλει. Ότι είναι άδικο αυτό που συμβαίνει, αλλά πρώτα από όλα θες να σου το παραδεχτεί η ίδια και μετά να τα φέρεις τα πράγματα έτσι ώστε να σε ξαναθέλει. Ήταν λίγο «όλα ή τίποτα» η φάση»