Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ιλένια Ουίλιαμς: 10 μέρες πριν έδειχναν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Τα προφητικά λόγια του Γιώργου Λιάγκα! Από τα ερωτευμένα βλέμματα στον χωρισμό...

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε στο Πρωινό τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς, μια ανακοίνωση-βόμβα, καθώς όλοι θεωρούσαν το ζευγάρι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Τουλάχιστον, έτσι έδειχνε πριν από 10 μέρες που η Ιλένια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανακοίνωσε στον αέρα τον χωρισμό του από την Ιλένια Ουίλιαμς

Στις 20 Σεπτεμβρίου στο Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς είχαν ένα τηλεοπτικό τετ α τετ, στο οποίο περίσσευε η τρυφερότητα, η αμηχανία, αλλά και τα… ερωτευμένα βλέμματα του ενός για τον άλλον.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση, ωστόσο, είναι τα προφητικά λόγια του Γιώργου Λιάγκα. Την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα έπαιζε ένα βίντεο με την Ιλένια να τραγουδά. Τότε, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας είχε σχολιάσει:

«Εγώ θεωρώ ότι πρέπει φωνητικά να βελτιωθεί, αλλά η σκηνική της παρουσία είναι άψογη. Την αδικεί αυτό το τραγούδι, σε άλλα τραγούδια είναι πολύ sexy. Εμένα που δεν είμαι ο Ουγγαρέζος μου αρέσει. Τώρα, αν ήμουν ο Δημήτρης, ο φίλος μου, μπορεί και να με πείραζε, δεν ξέρω. Εγώ επειδή τον ξέρω τον χαρακτήρα του Δημήτρη, πιστεύω ότι πιέζεται λίγο. Είναι συντηρητικός ο Δημήτρης. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τη γυναίκα σου sexy σε ένα μαγαζί να χορεύει, δυσκολεύεσαι»!

Δέκα μέρες μετά, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς ακολούθησαν δρόμους χωριστούς…