Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η αποκάλυψη για την περίοδο που δεν μιλούσαν με τον Λιάγκα! Πώς έσπασε ο πάγος;

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά...»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ότι από τους πρώτους που είχε μπλοκάρει από τα social media ήταν ο Γιώργος Λιάγκας την εποχή που οι σχέσεις τους είχαν ψυχραθεί.

«Από τους πρώτους πρέπει να ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε που είχαν φύγει και υπήρχε όλο αυτό και ξέραμε ότι ο ένας βρίζει τον άλλον, όχι μπροστά από τις κάμερες ευτυχώς, γιατί γενικότερα τα θέματα μου τα λύνω από πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι και εκείνοι με ξεακολούθησαν και εγώ», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και λίγο αργότερα αποκάλυψε και τον τρόπο που έσπασε για πρώτη φορά ο πάγος…

«Είμαστε στα βαφτίσια παιδιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή νομίζω. Και είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε και είμαστε σε μια ροτόντα. Είχαμε ζητήσει να είμαστε σε διαφορετικές. Και περνάει και ήταν με τον Γιάννη ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό και πάει να κρυφτεί και γυρνάει και μου κάνει ο Λιάγκας «χεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται κάτω από το τραπέζι, ούτε αυτός δεν σε μπορεί» και του λέω «εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι». Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε στο σπίτι του.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!