Δημήτρης Ουγγαρέζος για Παντελή Παντελίδη – «Το λέω και ανατριχιάζω»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

Η εξομολόγηση από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που συγκίνησε την "Ελένη".

Ένα σύντομο αφιέρωμα στον αείμνηστο τραγουδιστή, με τον οποίο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε και προσωπική σχέση, παρουσίασε η εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Παρασκευής στο MEGA.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, λοιπόν, ο παρουσιαστής και συνεργάτης της Ελένης Μενεγάη μίλησε με γλυκά λόγια για τον Παντελή Παντελίδη. «Για μένα είναι φίλος μου. Καμιά φορά βλέπω τα μηνύματα μας και εγώ ακόμα τον θεωρώ φίλο μου. Δεν μίλησα τότε γιατί ένιωσα και δεν ήθελα. Δεν έχω ανεβάσει ποτέ μια φωτογραφία μαζί του. Τόσα χρόνια μετά ακόμα ακούμε τα τραγούδια του».

«Ο Παντελής είχε μια μπάντα από κρουστά και πνευστά, έπεφτε σιγή στο μαγαζί και όταν ακουγόταν η εισαγωγή από το τραγούδι «Δεν ταιριάζετε σου λέω» σηκωνόταν όλο το μαγαζί στον αέρα! Να, το λέω και ανατριχιάζω. Όλο το μαγαζί. Όποιος κι αν ήταν μαζί του. Η Πάολα, ο Πλούταρχος, όποιος και αν ήταν μαζί του».

«Πάντα χαιρόταν αυτό που έκανε και είχε έναν καλό λόγο για όλους. Αλήθεια, δούλευε μέχρι το πρωί και δεν σταματούσε αν ο κόσμος δεν έφευγε από το μαγαζί» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού για να αποκαλύψει την πηγή έμπνευσης του αείμνηστους τραγουδιστή για την επιτυχία «Φίδι».