Δημήτρης Ουγγαρέζος για Λιάγκα – Αρναούτογλου: «Δυο “γάιδαροι” μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

«Αυτό σημαίνει ότι εγώ θα μείνω για πάντα πανελίστας», λέει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Με τον δικό του καυστικό τρόπο σχολίασε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος των πινγκ πονγκ δηλώσεων από Γιώργο Λιάγκα και Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τα πρωινά και τα βραδινά.

«Τι ωραία που είναι στον ΑΝΤ1, θα ξαναγυρίσω στον ΑΝΤ1. Ο Γρηγόρης λέει θέλει να κάνει το πρωινό του αλλουνού, ο άλλος θέλει να κάνει το βράδυ του αλλουνού. Καλώς ή κακώς την ώρα που λέει ο Γρηγόρης πώς θα έκανε ιδανικά το πρωινό, εκείνη την ώρα υπάρχει ενεργό πρωινό και μάλιστα πάει και καλά με τον Γιώργο. Όταν ο Γιώργος λέει στη Μιμή Ντενίση ότι του έχουν κάνει πρόταση για βραδινό, εκείνη τη στιγμή υπάρχει ενεργό βραδινό late night επιτυχημένο, του Γρηγόρη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε στη συνέχεια: «Αν ήμουν ο ΑΝΤ1 θα τους έλεγα ελάτε εδώ, εσύ Κανάκη κάτσε εκεί να βλέπεις γιατί θα έρθει η σειρά σου. Εσύ Γρηγόρη θες να κάνεις το πρωινό, ναι. Εσύ Λιάγκα θες να κάνεις το βραδινό; Κάντε τράμπα! Εκτός αν θέλει ο ένας να κρατήσει το βραδινό και να κάνει και το πρωινό και αντίστοιχα ο άλλος να κρατήσει το πρωινό και να κάνει και βραδινό. Που σημαίνει ότι εγώ θα μείνω για πάντα πανελίστας».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Δυο “γάιδαροι” μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Θέλουν να τα κάνουν όλα και τσακώνονται κιόλας».