Δημήτρης Ουγγαρέζος για Έλενα Χριστοπούλου: «Είναι απαξιωτικό»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Καλό είναι, ειδικά όταν μία εκπομπή παίζει απέναντι, να κρατάς λίγο χαμηλούς τόνους. Ειδικά όταν ο επικεφαλής παρουσιαστής είναι πρώην συμπαρουσιαστής της επικεφαλής παρουσιάστριάς σου".

Με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό Hello και τον Σάββα Μπίτζα και την αναφορά της στον Γιώργο Λιάγκα, η κουβέντα πήρε φωτιά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Πιο αιχμηρός στο σχόλιό του ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό, η Έλενα Χριστοπούλου είπε δηλώσει τα εξής: «Δεν είμαι κριτικός τηλεόρασης για να πω τι λείπει και τι όχι σε μια εκπομπή όπου δεν συμμετέχω και που δεν έχω δει. Θα πω μόνο ότι εκτιμώ πολύ τη Φωτεινή Πετρόγιαννη και τον Τάσο Τεργιάκη. Τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον γνωρίζω, και δεν τον έχω παρακολουθήσει κιόλας. Κάθε φορά που έβγαινα στο «Πρωινό» ήταν λόγω της Φαίης Σκορδά, με αυτήν είχα σχέσεις, όχι με κάποιον άλλο».

Αναφερόμενος στην Έλενα Χριστοπούλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε: «Όταν καταναλώνεις σάλιο για να μιλήσεις για όλους τους άλλους, αφήνεις απέξω τον Γιώργο και λες ότι όποτε είχα πάει στην εκπομπή εγώ για την Φαίη είχα πάει, είναι απαξιωτικό. Είναι ένας παλιός τρόπος…

Ό,τι επιτυχία έχει κάνει αυτή η εκπομπή είναι με τον Γιώργο και την Φαίη, οπότε και σαν ατάκα είναι λάθος. Όταν είσαι σε μία εκπομπή που παίζει απέναντι, καλό είναι να μην κάνεις αυτά τα λάθη που έκανα εγώ όταν πρωτοξεκίνησα, να είσαι απόλυτος, να λες χοντράδες, κακίες. Παλιά τα έλεγα, τι να κάνω;

Καλό είναι, ειδικά όταν μία εκπομπή παίζει απέναντι, να κρατάς λίγο χαμηλούς τόνους. Ειδικά όταν ο επικεφαλής παρουσιαστής είναι πρώην συμπαρουσιαστής της επικεφαλής παρουσιάστριάς σου. Δεν είναι ωραίο να λες για τον απέναντι ότι δεν σου αρέσει, μην πεις τίποτα».