Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω, το καταπίνω, όμως δεν μετανιώνω που το ξεκίνησα»

Δημήτρης Ουγγαρέζος

"Την πρώτη ατάκα την κάνω, μετά δεν συνεχίζω και δεν απαντώ ποτέ", τονίζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Με αφορμή τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του για τους παρουσιαστές, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τον ίδιο και όσα κατά καιρούς έχει πει και έχουν συζητηθεί.

«Στην αρχή, στην πρώτη μου ατάκα, δηλαδή είτε το ξεκινάω εγώ είτε λέω τη γνώμη μου για κάτι, ξέρω τι θα γίνει, δεν το παίζω ανυποψίαστος, αλλά με τρώει και έτσι το λέω. Προσπαθώ να το κάνω με ευπρέπεια. Όμως, δεν το συνεχίζω γιατί ξέρω ότι έτσι και ξεκινήσει αυτός ο κυκεώνας, στο τέλος γινόμαστε όλοι ένας αχταρμάς και δεν ξέρω ποιος έχει δίκιο και άδικο. Την πρώτη ατάκα την κάνω, μετά δεν συνεχίζω και δεν απαντώ ποτέ», τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σχετικά με το αν τον επηρεάζει ή όχι αυτό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά: «Οποιοσδήποτε πει ότι δεν τον νοιάζει το τι λέγεται και όλο αυτό… Φυσικά και σε ζορίζει. Δεν μπορείς τα Σαββατοκύριακα να χτυπάνε τα τηλέφωνά σου, είδες τι είπε αυτός και είδες τι είπε εκείνος. Εγώ έχω αποφασίσει να μην απαντήσω, οπότε το καταπίνω, όμως δεν μετανιώνω που το ξεκίνησα. Μετά άσε τους να τρώγονται. Το δικαίωμα στην άποψη, από τη στιγμή που λέγεται με ευπρέπεια, είναι αναφαίρετο».