Δημήτρης Μπογδάνος: «Κάνω τόσα πράγματα και με ρωτάνε κυρίως για τον αδελφό μου»

«Δεν καταλαβαίνω πάντα αυτά που λέει ο Κωνσταντίνος.»

Οι αρχικές του σπουδές ήταν στην υποκριτική, αλλά τελικά τον κέρδισε η σκηνοθεσία. Ο Δημήτρης Μπογδάνος είναι αδελφός του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τον οποίο έχουν 4 χρόνια διαφορά. Σε συνέντευξη του στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο και στην εκπομπή «Καλημερούδια» ο Δημήτρης Μπογδάνος αποκαλύπτει ότι τον ενοχλεί που σε ό,τι συνέντευξη του ζητούν τον ρωτούν κυρίως για τον αδελφό του, ενώ ο ίδιος έχει την δική του πορεία, ενώ δίνει την άποψη του για την παράσταση του Εθνικού Θεάτρου που κατέβηκε, αλλά και την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.
«Είναι κάπως ειρωνικό, το να παλεύεις, να κάνεις χιλιάδες πράγματα από πιτσιρίκι, ευτυχώς να πηγαίνει και καλά η δουλειά σου, και παρ’ όλ’ αυτά να έρχονται άνθρωποι να σου λένε έλα να μιλήσουμε για την παράσταση και τελικά να μιλάμε μόνο για το γεγονός ότι είμαι αδελφός του Κωνσταντίνου. Και ξέρεις ποια είναι η καλύτερη ερώτηση; «Πώς είναι να είσαι αδελφός του Κωνσταντίνου Μπογδάνου». Δεν ξέρω πως είναι να μην είσαι, επομένως μάλλον δεν μπορώ να απαντήσω.

Με τον Κωνσταντίνο έχουμε 4 χρόνια διαφορά. Όταν ήμασταν πιτσιρίκια έπαιζε μάχη μέσα στο σπίτι, έχω φάει σπρώξιμο που με έκανε να πετάξω.

«Δεν καταλαβαίνω πάντα αυτά που λέει ο Κωνσταντίνος. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και γνώστης της ελληνικής καραμπινάτος για να καταλάβεις αυτά που λέει.

Εγώ δεν είμαι κομματικοποιημένος. Θα τον πάρω τηλέφωνο για να του πω για τον τρόπο πολλές φορές, όχι για το τι θα πει. Δηλαδή μπορεί καμιά φορά να μην είναι διαλλακτικός, μπορεί να επιμένει, μπορεί να «φάει ένα σκάλωμα» λέει για τον αδελφό του Κωνσταντίνο Μπογδάνο.