Δημήτρης Μπέλλος: «Στον καυγά κερδίζει η Μαρία, στην τελική απόφαση εγώ»

Μπέλλος Μπέη

"Θα πάμε στην κουζίνα, θα μαλώσουμε, μετά θα γυρίσουμε στο σπίτι και αυτό θα συνεχίσει. Θέλοντας και μη πρέπει να βρούμε την ισορροπία εμείς", δηλώνει ο γνωστός σεφ.

Καλεσμένος στην εκπομπή ΠΟΠ Μαγειρική της ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Μπέλλος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef μαγείρεψε ξεροτήγανα παρέα με τον Ανδρέα Λαγό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τη νικήτρια του reality μαγειρικής, Μαρία Μπέη.

«Στο σπίτι μαγειρεύει η Μαρία. Φτιάχνει τα πάντα, από κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο, κάτι ωραία, αφράτα cinammon rolls μέχρι και όσπρια», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μπέλλος.

«Έχουμε βγάλει ιδέες στην παραλία. Κάναμε μια βουτιά, τι είχα φάει που μου άρεσε; Ιμάμ, για παράδειγμα, και το εξελίσσουμε. Πετάμε μία ιδέα, μετά μπαίνουμε σε μία κουζίνα και προσπαθούμε να το φτιάξουμε λίγο πιο σύγχρονο», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Μπέλλος.

«Θέλοντας και μη πρέπει να βρούμε την ισορροπία εμείς. Πρέπει να έχεις χαμηλά το κεφάλι, γιατί ναι οκ σε ξέρει ο κόσμος, ο περιπτεράς, οι άνθρωποι που θα σε δουν στον δρόμο. Ο καθένας όμως το διαχειρίζεται αλλιώς.

Θα πάμε στην κουζίνα, θα μαλώσουμε, μετά θα γυρίσουμε στο σπίτι και αυτό θα συνεχίσει. Γιατί κάναμε αυτό έτσι κι εγώ είχα την άλλη ιδέα και το πήρες πάνω σου; Στον καυγά κερδίζει η Μαρία, στην τελική απόφαση εγώ», εξομολογείται στη συνέχεια.

Τέλος, ο Δημήτρης Μπέλλος αποκάλυψε στον αέρα της ΕΡΤ πως βρίσκονται σε συζητήσεις με τη σύντροφό του, Μαρία Μπέη, προκειμένου να παρουσιάσουν από κοινού μία μαγειρική-ταξιδιωτική εκπομπή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το project.