Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη απαντούν – Ήταν αυτοί που ερωτοτροπούσαν στο πλυντήριο;

Δημήτρης Μπέλλος

Δείτε όλα όσα είπαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη.

Στην ενότητα «Σπασ’ τα» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up απάντησαν ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη, οι οποίοι ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν αυτοί που έκαναν… θόρυβο στο πλυντήριο του σπιτιού του MasterChef.

«Δεν θα με πείραζε να μην ξαναδώ τον Ηλία από το MasterChef… Αγαπημένος μου σεφ, εκτός MasterChef, είναι ο Γιάννης Λουκάκος. Δεν θα παντρευτούμε το 2021. Κάθε μέρα ζω τη ζήλια της Μαρίας στο πετσί μου. Όχι, δεν είμαστε εμείς αυτοί που ερωτοτροπούσαν στο πλυντήριο του MasterChef. Ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να λένε για το υπόλοιπο σπίτι. Θα δούμε αν είμαι καλύτερος μάγειρας από τον Σταύρο Βαρθαλίτη», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Από την πλευρά της, η Μαρία Μπέη απάντησε: «Δεν θα με πείραζε να μην ξαναδώ τον Ηλία από το MasterChef. Η πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού μετά το παιχνίδι ήταν ότι βγαίναμε στο δρόμο και όλοι μας ήξεραν και μας ζητούσαν φωτογραφίες. Ο αγαπημένος μου Έλληνας σεφ είναι ο Πάνος Ιωαννίδης. Δεν θα παντρευτούμε το 2021. Άμα περάσει ο κορονοϊός, θα δούμε. Ζευγάρι γίναμε μέσα στο παιχνίδι, τα φτιάξαμε 1 Ιανουαρίου 2020. Κάθε μέρα ζηλεύω. Ζηλεύω πάρα πολύ, αλλά είμαι νορμάλ ζηλιάρα. Θα θέλαμε να κάνουμε εκπομπή μόνοι μας, επίσης ετοιμάζουμε κανάλι στο youtube».