Δημήτρης Μπέλλος: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το αν θα παντρευτεί με την Μαρία Μπέη

Δημήτρης Μπέλλος

"Επειδή κέρδισε το MasterChef; Ώπα. Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά και τούμπανο. Μέχρι εκεί" δήλωσε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Η Μαρία Μπέη κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο φετινό MasterChef και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Ο σύντροφός της, Δημήτρης Μπέλλος, μίλησε στην κάμερα του Breakfast@star για την νίκη της, κάνοντας ξεκάθαρο ότι προς το παρόν δεν σκοπεύουν να παντρευτούν.

«Νομίζω ότι χαίρομαι πιο πολύ κι από το να ήμουν εγώ. Πραγματικά τα κατάφερε και πέρασε πολλά για να τα καταφέρει. Υπήρχε η έγνοια να περάσει στην τριάδα κι όταν έφτασε, είπε ότι μπορώ και θέλω να το κερδίσω. Τα έδωσε όλα. Ήταν αγχωμένη εδώ κι ένα μήνα.

Της είπα μπράβο και συγχαρητήρια ήρεμα κι ωραία. Εγώ θα της κάνω δώρο; Εκείνη θα μου κάνει. Κέρδισε τίτλο, έπαθλο, θα πάρει και λεφτά. Θα της κάνω εγώ δώρο; Δεν θέλω κάποιο δώρο, να κάνει το έπαθλο ό,τι θέλει κι εγώ θα είμαι εκεί να την στηρίξω σε ό,τι κάνει. Της εύχομαι να ηρεμήσει και να κάτσει να σκεφτεί τι θέλει να κάνει» είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο γάμου που ανέφερε ο Ηλίας Κιαζόλι; «Ο Ηλίας; Ποιος; Πού; Ποιος Ηλίας; Δεν ξέρω, ρώτησε τον Ηλία, εγώ δεν ξέρω τίποτα. Επειδή κέρδισε το MasterChef; Ώπα. Όλα ωραία, κέρδισε, μια χαρά και τούμπανο. Μέχρι εκεί. Έχουμε ακόμα.»