Δημήτρης Μπέλλος για Μαρία Μπέη: «Είχε κάποια θεματάκια υγείας μετά το MasterChef»

Δημήτρης Μπέλλος

"Μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια, δεν υπάρχει κάτι" εξηγεί ο Δημήτρης Μπέλλος.

Ο Δημήτρης Μπέλλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Παρασκευή, στον Alpha. Ο γνωστός μάγειρας που γνωρίσαμε μέσα από παλαιότερο κύκλο του MasterChef αναφέρθηκε στην σύντροφο του, Μαρία Μπέη και την καθημερινότητα μετά τη νίκη εκείνης στον τελευταίο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μπέλλος δήλωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως ήταν σαν να πήρα εγώ το βραβείο στο τελευταίο MasterChef γιατί χάρηκα πάρα πολύ που το πήρε η Μαρία και που νίκησε. Πέρασε όμως λίγο και για αυτήν ήταν ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Ότι δηλαδή «χωρίς τον Δημήτρη, τα κατάφερα και τα πήγα καλά». Και για μένα, επίσης, που την έβλεπα και της είπα: τα κατάφερες, χωρίς να σου πω ούτε ένα πράγμα».

«Η Μαρία είχε κάποια θεματάκια υγείας μετά το παιχνίδι, ακόμα λίγο τραβάει, αν και πιστεύω ότι είναι και λίγο ψυχολογικό. Τώρα μένει να βεβαιωθεί ότι όλα είναι τέλεια, δεν υπάρχει κάτι».

«Πιο επίσημο βήμα στη σχέση μας από το να ξέρει και ο απέναντι στο σούπερ μάρκετ ή στο περίπτερο ότι είμαι μαζί με την Μαρία, δεν νομίζω να υπάρχει. Τώρα, το υπόλοιπο επίσημο, επειδή κάθε τρεις και λίγο αλλάζουν πράγματα, δεν είναι κάτι άμεσο» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Μπέλλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.