Δημήτρης Μπάσης: «Μου είπε πως το «Ψίθυροι Καρδιάς» θα αλλάξει τη ζωή μου»

Δημήτρης Μπάσης

"Διάλεξα ένα άλλο κι όχι τους Ψίθυρους Καρδιάς και μου λέει άσε δεν το έχεις κι ότι το τραγούδι των τίτλων θα είναι αυτό" δήλωσε ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Δημήτρης Μπάσης έκανε αναδρομή στην καριέρα του μέσα από τη σχετική ενότητα του Καλύτερα Δε Γίνεται. Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων στάθηκε στην επιτυχία που τον έκανε ευρέως γνωστό.

«Ήμασταν σε καλοκαιρινή περιοδεία με τον Χρήστο Νικολόπουλο κι ενώ πηγαίναμε με λεωφορείο από πόλη σε πόλη το 1997, είδα ότι ο Χρήστος διαβάζει κάτι. Κάποια στιγμή ρώτησα τι είναι αυτό που διαβάζει και μου λέει διαβάζω το σενάριο και θα γράψω τη μουσική για μια τηλεοπτική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη» είπε ο Δημήτρης Μπάσης.

«Μου λέει να ξέρεις ότι θα τραγουδήσεις σε αυτήν τη σειρά και λέω φυσικά. Τον Σεπτέμβρη μπαίνουμε στο στούντιο και γράφουμε τρία τραγούδια για να διαλέξουμε το ένα που θα ντύσει τους τίτλους στους Ψίθυρους Καρδιάς. Μου λέει ο Χρήστος ποιο θεωρείς ότι είναι το καλύτερο; Διάλεξα ένα άλλο κι όχι τους Ψίθυρους Καρδιάς και μου λέει άσε δεν το έχεις κι ότι το τραγούδι των τίτλων θα είναι αυτό. Μου είπε ότι αυτό το τραγούδι θα αλλάξει τη ζωή σου» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μπάσης.