Δημήτρης Μοθωναίος: «Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου»

Δημήτρης Μοθωναίος

«Ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο και πέρασα στην Νομική. Είχα συμφοιτήτρια την Νάντια Κοντογεώργη», λέει ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη Νομική που σπούδασε, τη “στροφή” του στην υποκριτική, ενώ αποκάλυψε πως το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για τον ίδιο ήταν πως είναι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ήμουν πολύ καλός μαθητής στο σχολείο και πέρασα στην Νομική. Είχα συμφοιτήτρια την Νάντια Κοντογεώργη και έδωσα κι εγώ. Ο πατέρας μου ενθουσιάστηκε όταν είπα ότι αφήνω την Νομική για την υποκριτική. Η μητέρα μου στην αρχή όχι ιδιαίτερα.

Είμαστε πολύ φίλοι με την Τόνια, μου έχει συστήσει και τον ατζέντη της στην Αθήνα. Το πιο ακραίο που έχει γραφτεί για εμένα είναι ότι είμαι ζευγάρι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος είπε στη συνέχεια: «Με πήρε τηλέφωνο η Ρέινα Εσκενάζυ να κάνω έναν ανάπηρο, της είπα όχι και μετά από μια εβδομάδα  είχα σοβαρό ατύχημα. Την πήρα και της είπα, είμαι έτοιμος. Ήμουν πεζός και με πάτησε αυτοκίνητο, με παρέσυρε».

«Κάποια τραύματα (σεξουαλική κακοποίηση) δεν μπορείς να τα ξεπεράσεις, αυτό που συνέβη είναι ότι διαπέρασα αυτό το τούνελ. Το επεξεργαζόμουν στην ψυχοθεραπεία και το είχα συζητήσει με κοντινούς ανθρώπους. Εγώ τους έχω συγχωρήσει όλους, δεν σημαίνει ότι ξεχνάς τι έχει συμβεί. Ένας που κάνει κάτι τέτοιο σε ένα μικρό παιδί, δεν θα πει «πω πω Θεέ μου τι έκανα» μετά από μια συνέντευξη», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μοθωναίος.