Δημήτρης Μαύρος: Με διπλή παρουσία επιστρέφει στην τηλεόραση

Δημήτρης Μαύρος

Σε ποια σίριαλ θα πρωταγωνιστήσει ο Δημήτρης Μαύρος τη νέα σεζόν;

Στην μικρή μας οθόνη επιστρέφει προσεχώς ο ηθοποιός Δημήτρης Μαύρος μέσα από δύο σίριαλ που το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με ιδιαίτερη ανυπομονησία.

Ο λόγος για το σίριαλ «Φλόγα και άνεμος» που θα παρουσιαστεί στην ΕΡΤ, βασισμένο στο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, σε σκηνοθεσία της Ρέινας Εσκενάζυ αλλά και την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς του Μανούσου Μανουσάκη, «Κόκκινο Ποτάμι» που θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου στο πρόγραμμα του OPEN.

Με παρουσία αδιάκοπη στον θεατρικό χώρο και συνεργασίες που αναδεικνύουν τις πτυχές του ταλέντου του, ο Δημήτρης Μαύρος απέχει από την τηλεόραση και τους βασικούς ρόλους από το 2015 όταν ολοκληρώθηκε το σίριαλ «Δικαίωση» στο Μεγάλο Κανάλι. Έκτοτε αρκετές είναι οι σύντομες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, όπως τη φετινή σεζόν που ο ηθοποιός βρέθηκε στο «Σ’ αγαπάω μεν… αλλά» του OPEN, ωστόσο φαίνεται πως ήρθε η ώρα να εισβάλλει εκ νέου… για τα καλά στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα.

Έτσι, αρχικά, ο Δημήτρης Μαύρος αναμένεται να υποδυθεί τον πατέρα της μικρής Κυβέλης – την οποία θα ερμηνεύσει η ηθοποιός Μαρία Παπαφωτίου – στην πολυαναμενόμενη σειρά «Φλόγα και άνεμος» την οποία επιμελείται με μεράκι η Ρέινα Εσκενάζυ για λογαριασμό της δημόσιας τηλεόρασης. Η ιστορία θα εστιάσει στον έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου με την Κυβέλη και τα γυρίσματα βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο καθώς στόχος της ΕΡΤ είναι να βγει στον αέρα η σειρά τον Σεπτέμβρη του 2022.

Παράλληλα, όμως, σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του σίριαλ «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη όπου και ο Δημήτρης Μαύρος θα κρατήσει βασικό ρόλο στο πλευρό του Όμηρου Πουλάκη που θα είναι το νέο κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας. Όπως είχε επισημάνει ο σκηνοθέτης, ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα αρχίσει στη Θεσσαλονίκη όπου θα δούμε τον ερχομό των πρώτων προσφύγων Ποντίων, οι οποίοι έχουν φύγει κυνηγημένοι για να φτάσουν στην Ελλάδα. Στα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου, δε, θα δούμε επίσης την καταστροφή της Σμύρνης, την περιπέτεια του Ελληνισμού και τα αποτρόπαια χρόνια του πολιτικού διχασμού.

Καθ’ όλα δημιουργική και φορτωμένη όμορφα αναμένεται να είναι η νέα σεζόν για τον Δημήτρη Μαύρο και εμείς θα του ευχηθούμε καλή τηλεοπτική επάνοδο!