Δημήτρης Μάλλιος: «Τα έχω πουλήσει όλα στην Αμερική, δεν υπάρχει πια τίποτα εκεί»

Δημήτρης Μάλλιος

"Είμαι πολύ τυχερός διότι έστησα την εταιρεία μου και ακόμα δουλεύω από εδώ... εκεί" εξήγησε ο Δημήτρης Μάλλιος.

Ο Δημήτρης Μάλλιος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Τρίτης, στον ΑΝΤ1. Ο επιχειρηματίας και επενδυτής στο Dragons’ Den μίλησε, μεταξύ άλλων, για την απόφαση να αφήσει την καθημερινότητα του στην Αμερική και να επιστρέψει πια μόνιμα στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μάλλιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω τέσσερα παιδιά, τα δυο ζουν εδώ στην Ελλάδα και τα άλλα δυο στην Αμερική. Τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μου, τους αρέσει εδώ και δεν θέλουν να πάνε πίσω καθόλου. Η γυναίκα μου είναι Αμερικανίδα και ήρθαμε εδώ στην Ελλάδα μόνιμα. Εδώ είμαστε, τα έχω πουλήσει όλα. Δεν υπάρχει τίποτα εκεί και δεν το μετάνιωσα».

«Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει ζωή και να περιμένει το ίδιο. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι διαφορετικό γιατί έχεις αλλάξει πολλά. Δεν μπορείς να πεις ότι «εγώ θα φύγω από εδώ, θα πάω εκεί και θα είναι το ίδιο πράγμα». Μπορώ να πω ότι με αγκάλιασε και ότι δεν με αγκάλιασε η Ελλάδα. Είναι ακόμα δύσκολο να κάνεις μερικά πράγματα εδώ στην Ελλάδα. Δεν έχει φτάσει δηλαδή στο επίπεδο που αξίζει, ας πούμε».

«Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν είναι δικά μου, εγώ είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Διότι έστησα την εταιρεία μου, έχω τη δουλειά μου και ακόμα δουλεύω από εδώ εκεί. Την δουλειά που έχω εγώ μπορώ να την κάνω από παντού και γι’ αυτό είμαι πολύ τυχερός. Έχω και μια οικογένεια που έχουμε πολλή αγάπη μέσα στο σπίτι και όπου και να πάμε θα έχουμε το ίδιο πράγμα».

«Θα πω όμως πως είναι δύσκολο, για παράδειγμα, για έναν που δουλεύει και παίρνει μισθό 600 ή 1000 ευρώ τον μήνα να πληρώνει τόσο πολύ φόρο. Πως μπορεί κάποιος μπορεί να προχωρήσει την ζωή του, το όνειρο του και να πει ότι βάζω στην άκρη κάποια χρήματα για να ξεκινήσω κάτι; Μιλάμε ότι είναι αδύνατο» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Δημήτρης Μάλλιος το βράδυ της Τρίτης.