Δημήτρης Μακαλιάς: Τι λέει μετά το κόψιμο της εκπομπής;

Δημήτρης Μακαλιάς

«Οτιδήποτε κλείνει πρόωρα τον κύκλο του, και βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν είναι πολύ ευχάριστο.»

Την περασμένη Παρασκεύη η εκπομπή «Τι λέει;» έριξε πρόωρη αυλαία. Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το τέλος της εκπομπής και μοιράστηκε τις σκέψεις του γύρω από αυτό.

«Την είδατε; Γιατί δεν κάναμε και πολύ μεγάλα νούμερα, οπότε δεν ξέρω ποιοι την βλέπουν και ποιοι όχι, για αυτό ρωτάω. Είναι μια στενάχωρη διαδικασία όπως καταλαβαίνεις. Οτιδήποτε κλείνει πρόωρα τον κύκλο του, και βρέθηκαν πολλοί άνθρωποι χωρίς δουλειά, μεταξύ αυτών και εγώ, δεν είναι πολύ ευχάριστο. Οπότε σίγουρα μας έχει στεναχωρήσει, μας τάραξε αρκετά. Ήταν κάτι όμως που δεν μας ξάφνιασε τελείως. Βλέπαμε τα νούμερα της εκπομπής, ξέραμε τι γίνεται, μιλούσαμε με τους ανθρώπους του καναλιού, οπότε μπορώ να πω ότι ήρθε σχεδόν βήμα βήμα. Δεν είχαμε κάποια ενημέρωση ότι θα πάμε μέχρι τέλη Φλεβάρη. Στα τέλη του Ιανουαρίου μας έγινε μια ανακοίνωση ότι θα προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τα νούμερα, θα το παλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και γενικότερα ήμασταν σε μια καθημερινή διαδικασία να δούμε πως πάμε», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς που δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!