Δημήτρης Μακαλιάς: «Τα Σαββατοκύριακα πρώτα βλέπω τα νούμερα της Σίσσυς, ψέματα θα λέμε;»

Μακαλιάς Χρηστίδου

"Είμαστε ήδη Νοέμβρη και είναι σαν να είμαστε Μάιο, σαν να 'χουμε κουραστεί πάρα πολύ από όλα αυτά που γίνονται και βγάζουμε τα ματάκια μας μόνοι μας".

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό ΣουΣού και τη ρεπόρτερ Δήμητρα Τσαούση μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός, που και φέτος συμμετέχει στην ομάδα της Μπέττυς Μαγγίρα, ρωτήθηκε για την πορεία του I Love ΣουΚού, τον ανταγωνισμό με τη Σίσσυ Χρηστίδου αλλά και τις φήμες που θέλουν τη Μπέττυ Μαγγίρα να αναλαμβάνει την παρουσίαση του YFSF.

«Είναι τέλεια η τηλεόραση φέτος. Είμαστε ήδη Νοέμβρη και είναι σαν να είμαστε Μάιο, σαν να ‘χουμε κουραστεί πάρα πολύ από όλα αυτά που γίνονται και βγάζουμε τα ματάκια μας μόνοι μας», δηλώνει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Πώς σχολιάζει την ενδεχόμενη επιστροφή του YFSF στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα; Ο ηθοποιός απαντά: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερο πρόσωπο από τη Μπέττυ για την παρουσίαση αυτού του show. Είναι ένα πρόγραμμα που και η ίδια το έχει λατρέψει, έχει μπει δύο φορές μέσα σε αυτό».

«Φυσικά και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθεάσης του ανταγωνισμού και με απασχολούν πάρα πολύ. Δεν έχουμε όμως κάποια εμμονή με τον ανταγωνισμό, να ασχοληθούμε και να αλλάξουμε κάτι. Εμείς έχουμε τη σκαλέτα μας, προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Μας αρέσει που ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, γιατί έτσι παίρνουμε κι εμείς αξία», δηλώνει στη συνέχεια ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Για να σου είμαι ειλικρινής, φυσικά και μας ενδιαφέρει ο ανταγωνισμός κι εγώ πρώτα θα κοιτάξω το πρωί τα νούμερα που έκανε η Σίσσυ, το άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, παρά ο Μάνεσης, που είναι πιο ενημερωτικό. Ψέματα θα λέμε;», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μακαλιάς.