Δημήτρης Μακαλιάς: «Να λέμε και καμία αλήθεια, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης το ήθελε, ντροπή που δεν του έγινε πρόταση»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Γενικότερα είναι καλό να δεχόμαστε προτάσεις και ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός" σημείωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star και απάντησε για το Your face sounds familiar και για το γεγονός ότι ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν βρίσκεται στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

“Δεν έχω ιδέα, έχω μία αίσθηση ότι δεν θα γίνει το your Face sounds familiar. Ξέρεις κάτι ότι θα γίνει; Μακάρι και θα μου άρεσε πάρα πολύ η Αντιγόνη. Έχει κάνει μία πρώτη συζήτηση, αλλά δεν έχει πάρει κάποιο τηλεφώνημα. Είναι ωραία εμπειρία και θα της αρέσει πάρα πολύ” είπε για την πρόταση που δέχθηκε η σύζυγός του για το σόου του ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα στα 2 λεπτά

“Θα τον δείτε τελικά τον Παναγιώτη Χατζηδάκη καλεσμένο, θα έρθει. Δεν μπορώ να σας πω. Ο Παναγιώτης είναι μέλος της οικογένειάς μας. Θα έρθει οπωσδήποτε. Τον αγαπώ. Να λέμε καμιά αλήθεια όντως το ήθελε και δεν του έγινε καμία πρόταση. Ντροπή γιατί ο Παναγιώτης θα έπρεπε να έχει δεχτεί μία πρόταση. Γενικότερα είναι καλό να δεχόμαστε προτάσεις και ο Παναγιώτης είναι πολύ καλός. Τον αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα σε πράγματα που κάνω να είναι μέσα μαζί μου. Μακάρι την επόμενη φορά. Ανα πάσα στιγμή θα βρει το δρόμο του και θα κάνει πρώτα που το αρέσουν” κατέληξε ο Δημήτρης Μακαλιάς.