Δημήτρης Μακαλιάς: «Λύγισε» στον αέρα του Open με την εξομολόγηση του Λευτέρη Πανταζή

Δημήτρης Μακαλιάς

Συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής στην εκπομπή «Ανοιχτά».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» με την Αννίτα Πάνια θα είναι αυτή την Πέμπτη ο Λευτέρης Πανταζής. Σήμερα προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, όπου είδαμε τον γνωστό τραγουδιστή να “λυγίζει” αναφερόμενος στη Ζώζα Μεταξά και την κόρη του, Κόνι Μεταξά. Ο Δημήτρης Μακαλιάς, μάλιστα, ακούγοντας όσα έλεγε ο Λεπά, δεν άντεξε και συγκινήθηκε.

«Γνώριζα τη Ζώζα σε ένα μαγαζί, έγινε ότι έγινε και χαθήκαμε. Μετά από 40 μέρες ήρθε στο καμαρίνι και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση. Επειδή όλα έγιναν βιαστικά είπα στη Ζώζα ότι θα αναγνωρίσω το παιδί, αν το κρατήσει. Γνώρισα την οικογένεια της Ζώζας, αλλά επειδή τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, είπαμε να το ρίξουμε», είπε αρχικά ο Λευτέρης Πανταζής.

«Ο γιατρός της Ζώζας ήταν φίλος μου, μας έπεισε να το κρατήσουμε κι έτσι γεννήθηκε το κοριτσάκι μας. Σαν τρελός πήγα στο μαιευτήριο όταν γεννιόταν. Πήγαινα πάντα πάνω από το παιδί, το κοιτούσα και της τραγουδούσα. Νόμιζα ότι με ακούει. Ευχαριστώ και τη Ζώζα και το παιδάκι μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο», είπε συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής.