Δημήτρης Μακαλιάς: «Κάθε μέρα τσεκάρω τα νούμερα, ξέρω σε ποιο κανάλι είμαστε»

Δημήτρης Μακαλιάς

Ο Δημήτρης Μακαλιάς για την τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Μπέττυ Μπαγγίρα

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μιλά στην κάμερα της εκπομπής «Δυο στη Μία» και αναφέρεται στην τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Μπέττυ Μαγγίρα, την αγάπη του για την τηλεόραση αλλά και τα νούμερα της τηλεθέασης.

«Έχω δυο πράγματα που λατρεύω: την τηλεόραση και το ζωντανό στην τηλεόραση. Επομένως, αυτή η εκπομπή είναι και τα δύο πράγματα που μου αρέσουν» αναφέρει ο ηθοποιός για την πρωινή εκπομπή του OPEN στην οποία συμμετέχει. «Μου αρέσει που έχω αυτή την καθημερινή επαφή, μου αρέσει να έχει απήχηση αυτό που κάνουμε, μου αρέσει το λάθος, να συμβαίνουν πράγματα που δεν τα περιμένεις», προσθέτει.

Τον αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης;

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απαντά: «Δεν έχω άγχος αλλά κάθε μέρα θα τσεκάρω τα νούμερα, να δω τι κάναμε την προηγούμενη μέρα. Ξέρω σε ποιο κανάλι είμαστε, ξέρω την προσπάθεια που κάνουμε και πόσο δύσκολο είναι σε μία χρονιά με τόσο σκληρό ανταγωνισμό», ενώ παραδέχεται πως σίγουρα θα ήθελε να πηγαίνει πολύ καλύτερα η εκπομπή και να ξέρει τι είναι αυτό που θέλει να δει ο κόσμος, χωρίς να χρειαστεί να αλλοιωθεί ο ίδιος.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς συμμετέχει φέτος για δεύτερη χρονιά στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο Λαμπέτη.