Δημήτρης Μακαλιάς: «Ήταν η πρώτη μου κουβέντα με τον ΑΝΤ1 και αυτό περιμένω να συμβεί»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Δεν είναι αυτοσκοπός να είμαι σε μια παρέα και να συζητάμε τα πάντα και να σχολιάζουμε τα πάντα" τονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Δημήτρης Μακαλιάς, το πρωινό της Πέμπτης, με αφορμή το επερχόμενο φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Έτσι, μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός παραδέχθηκε πως περιμένει με ανυπομονησία τις καλοκαιρινές του διακοπές ενώ πιθανολογεί πως θα συνεχίσει με την Μπέττυ Μαγγίρα και του χρόνου στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ξεκίνησα τη συνεργασία μου με τον ΑΝΤ1, η πρώτη κουβέντα που κάναμε είναι ότι «θα ξαναδούμε τι θα κάνουμε, αν θα συνεχίσουμε ή όχι, την περίοδο του Μαϊου». Οπότε αυτό περιμένω και να συμβεί».

«Νομίζω ότι θα συνεχίσουμε και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά, εγώ θα το ήθελα πάρα πολύ. Είναι μια εκπομπή που μου αρέσει πολύ, είναι μια συνεργασία που κάνω τρία χρόνια και είμαι με την Μπέττυ δίπλα της οπότε θα ήθελα να συνεχίσω. Δεν είναι αυτοσκοπός όμως να είμαι σε μια παρέα και να συζητάμε τα πάντα και να σχολιάζουμε τα πάντα. Είναι κάτι που μου αρέσει στο πλαίσιο που γίνεται τώρα, σε αυτή τη συνθήκη».

«Προτεραιότητες μου, αν δεν είμαι με την ΜπέΤτυ, θα ήταν η μυθοπλασία και κάτι άλλο ή θέατρο μόνο» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.