Δημήτρης Μακαλιάς: «Ίσως χρειάζομαι ένα διάλειμμα, αν δεν είμαι με την Μπέττυ Μαγγίρα»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή θα ήθελα να συνεχίσω το ίδιο αντικείμενο με κάποιον άλλον" τονίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Τετάρτη, με αφορμή την συνέχιση της συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα στον ΑΝΤ1. Ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να αναφερθεί τόσο στο τηλεοπτικό του μέλλον όσο και στην εικόνα που παρουσιάζει η τηλεόραση την φετινή σεζόν.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Μακαλιάς παραδέχθηκε αρχικά πως «δεν έχουμε κάνει καμία απολύτως συζήτηση για την επόμενη σεζόν. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, τουλάχιστον για τη δική μου περίπτωση, οπότε αναμένουμε σίγουρα για μετά το Πάσχα. Είμαι πολύ θετικός, ούτως ή άλλως το έχω δηλώσει από την αρχή ότι η περίπτωση να συνεχίσουμε την εκπομπή είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Αν όλα βαίνουν καλώς και το κανάλι θέλει, ελπίζω πως θα συνεχίσουν παρέα».

«Εάν η κα. Μαγγίρα δεν θέλει, εσείς θα συνεχίσετε με άλλη παρουσιάστρια αν της δοθεί αυτή η ευκαιρία;» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ με τον γνωστό ηθοποιό να τοποθετείται ως εξής. «Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει σίγουρα να το ζυγίσω. Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή θα ήθελα να συνεχίσω το ίδιο αντικείμενο με κάποιον άλλον, στην παρούσα φάση. Ίσως χρειάζομαι και γω ένα διάλειμμα, αν δεν είμαι με την Μπέττυ. Δεν ξέρεις όμως την πρόταση που θα έρθει, οπότε το αφήνω ανοιχτό».

«Θα έλεγα πως είναι μια φτωχή τηλεοπτική χρονιά. Είναι μια από τις χρονιές που σε λίγα χρόνια δεν θα θυμόμαστε, δεν άφησε ένα αποτύπωμα. Βαρεμάρα. Δεν θα την θυμάμαι και γω, νομίζω ότι σε λίγα χρόνια θα λέω «τι γινόταν τότε, εκείνον τον χρόνο, στην ελληνική τηλεόραση;», λίγα πράγματα» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.