Δημήτρης Μακαλιάς: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν με πίστευε καθόλου πριν με γνωρίσει»

Δημήτρης Μακαλιάς

«Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από το Open», λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λάσπα. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και τα επαγγελματικά του.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η νέα ομάδα και που είμαι ξανά με την Μπέττυ. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω από το Open γιατί η σύμβαση μου τέλειωσε και δεν μου έγινε κάποια πρόταση. Η πρόταση που μου έγινε από τον Ant1 και τη Μπέττυ με κέρδισε. Η Μπέττυ δεν με πίστευε καθόλου πριν με γνωρίσει, στο δοκιμαστικό για την εκπομπή καταλάβαμε ότι έχουμε κοινό κώδικα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στη συνέχεια: «Το φετινό καλοκαίρι σκοπεύαμε να κάνουμε ενάμιση μήνα διακοπές αλλά λόγω των παιδιών στις 10 μέρες είπαμε ότι πρέπει να γυρίσουμε σπίτι να ξεκουραστούμε. Έχουμε κακή σχέση με τον ύπνο τον τελευταίο καιρό αλλά κάπως το μοιραζόμαστε με την Αντιγόνη. Ο Χάρης φέτος πηγαίνει Α’ Δημοτικού και το έχει πάρει πολύ ζεστά και όμορφα αλλά μας είπε ότι έχει άγχος. Ευτυχώς υπάρχουν κοντινοί μας άνθρωποι που μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά. Το καλοκαίρι πήγαμε με την Αντιγόνη στην Τήνο».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Όσο περνάνε τα χρόνια επενδύω στο να βρω διεξόδους για να αφήσω τη δουλειά και να είμαι κοντά στην οικογένεια».