Δημήτρης Μακαλιάς: «Η κάθε εκπομπή προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί με τους ανθρώπους που έχει»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Το gossip είναι gossip, έχει να κάνει με τη διαχείριση, πόσο ευγενικός ή αγενής θα είσαι με ένα θέμα και με τους ανθρώπους που έχεις να σχολιάσεις", λέει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στο Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά για την Αντιγόνη Ψυχράμη, τον γάμο τους και την πρόταση που έχουν δεχτεί για να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή. Ο ηθοποιός απαντά και για τις κίτρινες αποχρώσεις του gossip.

«Με την Αντιγόνη Ψυχράμη είμαστε μαζί 12 χρόνια και παντρεμένοι 9 χρόνια. Αντέχουμε ακόμα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια μεγαλώνει η αγάπη και η ευτυχία, τα πράγματα γιγαντώνονται. Όσο δουλεύεις και επενδύεις σε μία σχέση είτε είναι φιλική, είτε είναι ερωτική, είτε συζυγική, νομίζω τα πράγματα γίνονται όλο και πιο μεγάλα, πιο σπουδαία και νομίζω ότι γεμίζουν την καρδιά και την ψυχή», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς και αποκάλυψε:

«Έχει γίνει πρόταση για να κάναμε ένα μαγκαζίνο παρέα. Είναι κάτι που μας αρέσει, το έχουμε σκεφτεί, είναι κάτι που μας ελκύει, αλλά αν δεν έρθει όπως πρέπει για να είμαστε καλά και οι δύο, δεν θα το κάνουμε. Όταν έρθει κάτι που μας ταιριάζει, θα κάνουμε το βήμα».

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει gossip σκληρό ή ελαφρύ. Το gossip είναι gossip, έχει να κάνει με τη διαχείριση, πόσο ευγενικός ή αγενής θα είσαι με ένα θέμα και με τους ανθρώπους που έχεις να σχολιάσεις. Απόχρωση δεν υπάρχει, τα θέματα είναι ίδια πάνω κάτω, αλλά η παλέτα αλλάζει τον τρόπο που εσύ χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα, τόσο απλά», ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς και συνέχισε:

«Ταμπέλες δεν υπάρχουν στις εκπομπές. Δεν μπορούμε να βάλουμε ταμπέλες, ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, το κάθε προϊόν είναι τελείως διαφορετικό. Ταμπέλες έχουν ανάγκη να βάζουν οι άνθρωποι γιατί θέλουν να οριοθετούν τα πράγματα, γιατί δεν μπορούν να αφήσουν ανοιχτά τα μυαλά και τις ψυχές τους. Η κάθε εκπομπή προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί με τους ανθρώπους που έχει».