Δημήτρης Μακαλιάς: «Η γυναίκα πήγε να σκίσει τα ρούχα της»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Μου λέει: αν δεν το πληρώσεις τώρα, δεν θα ξαναπατήσεις το πόδι σου σε αυτή τη χώρα", περιγράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, με αφορμή τη συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια στην ΕΡΤ και τη συζήτηση περί νομοθεσίας στην Ελλάδα που ακολούθησε στην εκπομπή, περιέγραψε ένα προσωπικό περιστατικό που βίωσε σε ταξίδι του στη Νέα Ζηλανδία, το οποίο του έκανε τρομερή εντύπωση.

«Η ντροπή του είδους, παιδιά, εγώ. Έχω πάει στη Νέα Ζηλανδία με τη γυναίκα μου και κάνουμε διακοπές. Είμαι σε έναν δρόμο μόνος μου, 7 η ώρα το απόγευμα, έχω να συναντήσω αυτοκίνητο πάνω από 45 λεπτά και για κάποιον λόγο το όριο σε μία ευθεία, σαν έρημος ήταν, είναι 70», περιγράφει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Εγώ πηγαίνω με 85. Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει αυτό για έναν Έλληνα σε έναν άδειο δρόμο; Στην Ελλάδα θα πήγαινα με 150 μάλλον», προσθέτει με χιούμορ ο ηθοποιός.

«Και με σταματάει μια κυρία απ’ το πουθενά και με γράφουν. Της λέω: αν το πληρώσω τώρα, θα έχω έκπτωση; Η γυναίκα πήγε να σκίσει τα ρούχα της», αποκαλύπτει ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Θεώρησε ότι έχω έρθει από πολύ τριτοκοσμική χώρα. Μου λέει: τι λες; Αν δεν το πληρώσεις τώρα, δεν θα ξαναπατήσεις σε αυτή τη χώρα ποτέ», έκλεισε την περιγραφή του ο Δημήτρης Μακαλιάς.