Δημήτρης Μακαλιάς για Κατερίνα Καινούργιου: «Θα νιώθει πολύ χαρούμενη που βλέπουμε την εκπομπή της»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Έβγαλε η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωση που έλεγε ότι θα κάνω αυτήν την εκπομπή, η οποία δεν εμπεριέχει σκληρό gossip και κάποιος το όρισε;" απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απάντησε στην κάμερα του Breakfast@star στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ανέφερε πως η εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα κάνει σκληρό gossip.

«Έβγαλε η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωση που έλεγε ότι θα κάνω αυτήν την εκπομπή, η οποία δεν εμπεριέχει σκληρό gossip και κάποιος το όρισε; Υπάρχει κάποια κλίμακα ή κάποιος πίνακας που λέει ότι από εδώ και πάνω είναι σκληρό και από εδώ και κάτω είναι πιο μαλακό; Θα ήθελα να το ξέρω αυτό γιατί δεν είμαι και παρουσιαστής. Κάθε μέρα θα θέλαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό και ξεκινάμε την εκπομπή διαφορετικά και κάνουμε άλλο τρέιλερ. Νιώθω ότι είμαστε αρκετά δημιουργικοί σε αυτό το κομμάτι, οπότε αν μπορούσαμε κάθε φορά θα κάναμε κι άλλη εκπομπή.

Αν δεις τι λέμε στις παρέες μεταξύ μας, θα δεις ότι εκεί κάνουμε πολύ πιο σκληρό gossip, παρά αυτό που κάνουμε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Στην τηλεόραση δεν υπάρχει τίποτα διαφορετικό. Τα κανάλια τα κάνουν ακριβώς ίδια όλα, ίδιες εκπομπές και θεματολογίες. Αν με ρωτάς, αυτή είναι η τηλεόραση σήμερα» ανέφερε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Για την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου ότι κάθε Σαβ/κο ασχολούνται με την εκπομπή της, πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακαλιάς: «Πάει να πει ότι την παρακολουθούμε και θα νιώθει πολύ χαρούμενη που βλέπουμε την εκπομπή της. Είναι δυνατόν να έχουμε προσωπικά; Κάθε άλλο. Απλά έχουμε δει ότι δεν υπάρχουν θέματα στην τηλεόραση. ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλον μπας και κάνουμε νούμερα μεταξύ μας. Νιώθω ότι δεν έχουμε θέματα. Εγώ δεν ασχολούμαι με τη σκαλέτα άλλης εκπομπής, δεν με αφορά, αλλά βλέπω τηλεόραση».