Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχω πάει δύο φορές στο νοσοκομείο από υπερκόπωση»

Δημήτρης Μακαλιλας

"Όταν έχω ένα λεπτό, δεν ξέρω τι άλλο να το κάνω. Ή θα δουλέψω ή θα ασχοληθώ με την οικογένεια μου" παραδέχεται ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Την καλή του φίλη, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή Μαμα-δες της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας οι οποίοι και του έχουν προκαλέσει δύο φορές μέχρι σήμερα υπερκόπωση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τις πολλές παράλληλες δουλειές είχα πάει δυο φορές στο νοσοκομείο με υπερκόπωση αλλά… δεν βαριέσαι! Πρώτα από όλα, θα σου πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ όλη αυτή η καθημερινή διαδικασία του παιδιού. Μου αρέσει το παιδί, μου αρέσει να είμαι εκεί, μου αρέσει να δηλώνω παρών. Αν θα μπορούσα να το αναλάβω και όλο εγώ και να μην δούλευα, θα το έκανα».

«Μου αρέσει όμως και η δουλειά. Την θέλω πάρα πολύ, μου αρέσει. Όταν έχω ένα λεπτό, δεν ξέρω τι άλλο να το κάνω. Ή θα δουλέψω ή θα ασχοληθώ με την οικογένεια μου. Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Δεν έχω ενδιαφέροντα και δεν έχω φίλους».