Δημήτρης Μακαλιάς: «Δεν έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να κάνω ένα πρωινάδικο»

Δημήτρης Μακαλιάς

"Δυστυχώς έχω το άγχος του political correct, δεν μου αρέσει τόσο πολύ" παραδέχεται ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μεγάλο Κανάλι. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου του παιδιού, την απόφαση να ασχοληθεί με την παρουσίαση καθώς και την έμφαση στο political correct αυτή την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς εξομολόγηθηκε πως «θυμάμαι την πρώτη μέρα που γυρίσαμε με το μωρό στο σπίτι και νομίζαμε ότι τα είχαμε όλα έτοιμα για να μην αγχωθούμε. ΄Τελικά ούτε τα μισά δεν είχαμε έτοιμα! Είχαμε ξεχάσει πόσα πράγματα χρειάζονται και έγιναν όλα από το μηδέν! Λες και δεν είχαμε ξανακάνει παιδί. Φοβερό».

«Γενικότερα ακολουθώ το συναίσθημα μου και την τυχαιότητα των πραγμάτων. Ποιος άνθρωπος θα έρθει στη ζωή μου, τι θα μου φέρει, μια ευκαιρία, μια εκπομπή. Δηλαδή δεν έλεγα πάντα ότι θα ήθελα να κάνω ένα πρωινάδικο, για παράδειγμα, αλλά όταν ήρθε είπα πως ναι, θέλω να το δοκιμάσω. Δεν με φόβισε ποτέ η επικαιρότητα, δεν με απασχόλησε ποτέ το σχόλιο. Μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου, μου αρέσει να εκτεθούμε, μου αρέσει να πούμε συγγνώμη αν κάνουμε λάθος και μου αρέσει να συζητάμε αυτά που συζητάμε και στο σπίτι με τους φίλους μας».

«Δυστυχώς σήμερα έχω το άγχος του political correct. Δεν μου αρέσει τόσο πολύ. Θεωρώ ότι έχουμε περιοριστεί πάρα πολύ. Για κάθε τι που έχουμε να πούμε, σκεφτόμαστε εάν είναι σωστό και αν πρέπει να το πούμε με αυτές τις λέξεις. Θεωρώ ότι έχουμε χάσει το πραγματικό νόημα κάποιων πραγμάτων και κρυβόμαστε πίσω από λέξεις. Μην πούμε αυτή τη λέξη για να μην προσβάλλουμε κάποιον ενώ μπορούμε να τον προσβάλλουμε με χίλιες άλλες πράξεις παρά με αυτή τη μία λέξη. Έχω δεχθεί μηνύματα πολύ υβριστικά στα οποία απαντάω ήρεμα και λέω «γιατί το λες αφού δεν γνωριζόμαστε». Και επιστρέφουν με μηνύματα ότι έχω δίκιο και ζητούν συγγνώμη έχοντας γίνει και οι δυο καλύτεροι» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς στο μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Είναι μια περίοδος που πρέπει