Δημήτρης Μακαλιάς: «Ας απέχουν αυτοί που δεν τους αρέσει η τηλεόραση μπας και γίνει καλύτερη»

Μακαλιάς Γερμανού

"Σίγουρα δεν ζούμε την καλύτερη εποχή της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι η τηλεόραση που θα θέλαμε να έχουμε. Αν δεν σου αρέσει, μην είσαι μέρος αυτής".

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και τον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο, απαντώντας για τον σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα αλλά και το σχόλιο του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους.

«Είμαστε σε μία εποχή που ευτυχώς μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε, να σχολιάζουμε και να μας σχολιάζουν για όσα λέμε. Μου έχει συμβεί σε παρελθόν να έχω πει άλλα σε γραπτές συνεντεύξεις και να γράψουν άλλα. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα τα ρέστα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω καθόλου τις δηλώσεις του Πάνου Βλάχου. Με στενοχωρεί όταν παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις τέτοια θέματα. Καλό είναι όποιος έχει βιώσει κακά περιστατικά να βγαίνει και να το λέει», τονίζει ο ηθοποιός για τον συνάδελφό του.

«Μου έχει τύχει να μην σταματήσω για δηλώσεις σε άνθρωπο που δεν μου έχει φερθεί καλά στο παρελθόν. Έχω σταματήσει και έχω πει: ευχαριστώ πολύ», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Σίγουρα δεν ζούμε την καλύτερη εποχή της ελληνικής τηλεόρασης, δεν είναι η τηλεόραση που θα θέλαμε να έχουμε. Το καταλαβαίνω. Αν δεν σου αρέσει, μην είσαι μέρος αυτής. Ας απέχουν αυτοί που δεν τους αρέσει μπας και βελτιωθεί η τηλεόραση», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Μπέτυς Μαγγίρα.

«Προσπαθούμε να προσθέσουμε το χιούμορ και την πλάκα σε μία ζώνη που νιώθαμε ότι δεν υπάρχουν. Έτσι αισθανόμαστε ότι βάζουμε τη δική μας πινελιά», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Μακαλιάς.