Δημήτρης Λιγνάδης: «Ο Σάκης Ρουβάς ήταν υπόδειγμα ταπεινότητας»

«Η Χρυσούλα Διαβάτη είναι μια εξαιρετική ηθοποιός»...

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, ένα από τα πρόσωπα των ημερών μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα της κόντρας Διαβάτη – Ρουβά, πέρασε σήμερα το κατώφλι του «Πρωινό» και συνομίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά για όλα αυτά που έγιναν στα θεατρικά βραβεία.

Γιατί επέλεξε τον Σάκη για τις «Βάκχες»;

«Ήξερα ότι επιλέγοντας τον Σάκη γι' αυτή την παράσταση ότι θα τα ακούσω. Επέλεξα τον Σάκη γιατί ήθελα αυτός ο Διόνυσος, σε αυτή την παράσταση να έχει τα στοιχεία που έχει ένας star όπως ο Σάκης Ρουβάς… όμορφος, μαγνητικός με groupies και αντιπάλους. Μια παράσταση που βασίστηκε αρκετά πάνω στη μουσική εικόνα και ήθελα ο Διόνυσος να έχει το αποτύπωμα στη σκηνή που έφερε ο Ρουβάς στο stage. Τον Ρουβά τον είχα δει και είχε μια δαιμονική δυναμική πάνω στη σκηνή και είχα πει ότι αυτός ο άνθρωπος αν δουλέψουμε μαζί και καταφέρει να καλύψει τις όποιες ελλείψεις είχε στον τομέα της υποκριτικής, θα κάνει σε αυτή την παράσταση έναν καταπληκτικό Διόνυσο».

«Υπόδειγμα ταπεινότητας»

«Ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μου προσδοκίες. Ο Σάκης ήταν υπόδειγμα ταπεινότητας την ώρα που δουλεύει, αυτοακύρωσης και εργατικότητας».

Η βράβευση

«Το θέμα της βράβευσης του Σάκη είναι θέμα του ιδίου και της επιτροπής. Εμένα η ενασχόληση μου με τον Ρουβά έχει αρχίσει και έχει ολοκληρωθεί εδώ και δύο χρόνια που τον επέλεξα». 

Η κόντρα με την Χρυσούλα Διαβάτη

«Η Χρυσούλα είναι μια εξαιρετική ηθοποιός και όλο αυτό που έγινε εγώ το ξεκίνησα ένα βράδυ στο facebook και έγινε σίριαλ. Στο μόνο πράγμα που είχα αντίρρηση ήταν στο θέμα της αστυνόμευσης της ελευθερίας της έκφρασης.

//www.youtube.com/embed/mLpWH9cVKZk