Δημήτρης Λιγνάδης: Ο Αλί στην κάμερα του Mega – «Έχω ξεκινήσει έναν πόλεμο με κάποιον που ήταν πανίσχυρος»

Αλί

«Λογικό είναι ο Αλέξης Κούγιας να υποστηρίζει ότι λέω ψέματα. Προσπαθεί να σώσει τον πελάτη του», λέει ο Αλί.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κεφαλλονίτη μίλησε ο Αλί, ο 27χρονος άντρας που έχει καταγγείλει τον Δημήτρη Λιγνάδη. Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν φοβάται, απλά έχει κουραστεί με αυτή την ιστορία και αυτό που θέλει είναι να την τελειώσει.

«Εντάξει, καλά πήγε όλο. Η έδρα είναι δίκαιη και σήμερα δεν έδωσε πολλά περιθώρια στην υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη να πει αυτά που είπε και την προηγούμενη φορά. Λογικό είναι ο Αλέξης Κούγιας να υποστηρίζει ότι λέω ψέματα. Προσπαθεί να σώσει τον πελάτη του.

Μετά από τόσα χρόνια η υπεράσπιση του Λιγνάδη δεν μπορεί να θάψει όσα έχει κάνει. Έχουμε στα χέρια μας στοιχεία από τις δικογραφίες, με φωτογραφίες ανηλίκων από το τηλέφωνο του κατηγορούμενου. Αν μπορούσα να του μιλήσω, δεν θα του έλεγα τίποτα», είπε αρχικά ο Αλί.

Δείτε όσα είπε ο Αλί στο 21:10…

Ο Αλί είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω φοβηθεί, έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία και ήρθε η ώρα να τελειώσει όλο αυτό. Έχω ξεκινήσει έναν “πόλεμο” με κάποιον που ήταν πανίσχυρος και δεν έβγαινε τίποτα στη φόρα εδώ και χρόνια. Έκανα την πρώτη μήνυση, αφού η δική μου υπόθεση δεν ήταν παραγεγραμμένη και μπράβο στα παιδιά που βγήκαν και λένε την αλήθεια».