Δημήτρης Λάλος: Το ιδιαίτερο σπόιλερ για το φινάλε του Σασμού

Δημήτρης Λάλος

«Πολύς κόσμος μου μιλάει στο δρόμο και πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν μου μιλάνε γιατί φοβούνται», είπε ο Δημήτρης Λάλος.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» ήταν σήμερα ο Δημήτρης Λάλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον Σασμό και το ρόλο του Μαθιού που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, ωστόσο, το μόνο σπόιλερ που έδωσε για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς ήταν το… κόκκινο χρώμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Alpha έχει κρατήσει την πρωτιά σε όλα τα επίπεδα και πόσω μάλλον στη μυθοπλασία που για εμάς τους ηθοποιούς είναι πολύ σημαντικό… Να υπάρχει ένα κανάλι που υποστηρίζει με σθένος τη μυθοπλασία. Την Πέμπτη είναι το τελευταίο επεισόδιο, πραγματικά το περιμένουμε κι εμείς.

Πολύς κόσμος μου μιλάει στο δρόμο και πιστεύω ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι που δεν μου μιλάνε γιατί φοβούνται. Η αγάπη του κόσμου είναι φοβερή. Είναι μεγάλη η γκάμα του κόσμου που αγαπάει τον χαρακτήρα μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Λάλος.

Για το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού, ο Δημήτρης Λάλος δεν θέλησε να δώσει κάποιο δυνατό σπόιλερ και απλά ανέφερε: «Το μόνο που μπορώ να σας δώσω είναι ένα χρώμα και αυτό είναι το κόκκινο».