Δημήτρης Λάλος: «Τα χρήματα στην τηλεόραση παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο»

Δημήτρης Λάλος

Όσα εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Λάλος που πρωταγωνιστεί στον Σασμό!

Ο Δημήτρης Λάλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη, το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον Σασμό του Alpha. Ο γοητευτικός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να πει «ναι» στην πρόταση για το σίριαλ όσο και στην προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να έχεις ένα βιβλίο που θα γίνει σειρά είναι για έναν ηθοποιό μεγάλο ευτύχημα. Όταν με προσέγγισε ο σκηνοθέτης της σειράς σχεδόν ταυτόχρονα διάβαζα και το βιβλίο και το σενάριο».

«Είδα αρκετά τον εαυτό μου στον ρόλο που ερμηνεύω στον Σασμό και για αυτό δέχθηκα. Δηλαδή πάντα με ιντριγκάρουν οι ρόλοι που έχουν ένα δίπολο. Μπορεί κάποιος να είναι άγριος αλλά να είναι και ευαίσθητος, μπορεί να είναι σκοτεινός αλλά να έχει και πολύ θετικότητα μέσα του. Το βρήκα αυτό στον ρόλο» » πρόσθεσε ο ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Τα χρήματα στην τηλεόραση παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο αλλά δεν σημαίνει ότι θα κάνεις πράγματα τα οποία δεν συνάδουν με την καλλιτεχνική σου ποιότητα. Μπορείς να τα συνδυάσεις».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μίλησε τρυφερά για την σχέση με την σύζυγο και την κόρη τους.